top of page

Guider

Ge dig ut på en tur och upplev det mångsidiga utbudet av fika, mat, butiker med inredning, mode och trädgårdstillbehör för en inspirerande och njutbar utflykt.

Utflykt:

Österlenvägen

Åk på utflykt längs Österlenvägen

Olof Viktors

På den fyrlängade gården möts traditionellt hantverk och kreativitet i perfekt symbios. Doften av färskt bröd från den vedeldade stenugnen fyller luften och skapar en oemotståndlig lockelse som är svår att motstå. Den rustika atmosfären och de vackra bakverken gör Olof Viktors till en plats där man kan koppla av och njuta av en sann smakresa.

01

Vintage Corner

En sann vintage-pärla som erbjuder ett brett sortiment av vintagekläder från 20-talet till 80-talet. Här hittar du unika plagg för både damer, herrar och barn. Till din nyfunna outfit hittar du även ett brett utbud av accessoarer.

Till hemmet hittar du ett urval av ting i lantlig stil, både gama och nya föremål. 

02

Pastafabriken

I Ingelstorp hittar du en fabrik som gör pasta på svenska kulturspannmål. Pastan går att köpa med sig hem från butiken eller avnjuta i restaurangen i anslutning till fabriken. 

Il Ristorante kallas den del av Pastafabriken där luncher och middagar serveras på råvaror från trakten tillredda med Italien i tanken. Här kan du som är ute efter glutenfritt eller veganskt boka utan konstigheter. 

03

Systrarna Lindskogs

I Systrarna Lindeskogs handelsträdgård hittar du ett brett utbud av gröna växter, färgstarka snittblommor och mumsig bärbuskar. 

Oavsett om du söker inspiration eller praktiska trädgårdsprodukter har Systrarna Lindskog allt du behöver för att skapa din drömträdgård.

04

Reunion home

Beläget på Österlengården i Hagestad hittar du Reunion Home. Här hittar något till både din garderob och ditt hem. Utforska plagg i en harmonisk palett av naturnära färger och material kombinerat med lekfulla och färgstarka nyanser. När det är dags för en paus från shopping kan du slå dig ner framför den varma kaminen och avnjuta en mumsig fika.

05

Karl-Fredrik på Eklaholm

På Eklaholm möts du av en förtrollande värld full av blommor, växter, inredning och charm. Här finner du en unik kombination av färg, form och produkter med själ och hjärta. De omvandlade gamla stall- och ladugårdsbyggnaderna har förvandlats till en inspirerande inredningsbutik, en blomsterbutik samt en trädgårdsbutik med en plantskoledel.

06

bottom of page